Helppoa liikkumista myös parkkitiloissa! Auton rekisterikilpi toimii kulkutunnisteena RCOn M5 kulunvalvontajärjestelmässä.

Sähköistetyt portit, puomit, ja nosto-ovet ovat nyt hallinnoitavissa kulunvalvontajärjestelmässämme. Ratkaisu toimii, olipa kyseessä kerrostalojen ja toimitilojen autotallit tai vaikkapa teollisuusalueiden portit ja puomit.

Näppärä TagMaster CT-45 ANPR kameran ja RCO M5 järjestelmän integraatio tekee parkkitilojen kulkuoikeuksien hallinnoinnista helppoa. Hallinnoitsija kirjaa rekisterikilven kuin minkä tahansa kulkutunnisteen RCO M5 järjestelmään. Kamera toimii samoin kuin lukijat ja pystyy tulkitsemaan myös ulkomaalaisia rekisterikilpiä. Kamera saa virtansa joko PoE+, tai PSU eikä vaadi erityisiä lisäkytkimiä, omia palvelimia tai lisenssejä. Kamera on kestävä ja sen tupla linssit, toinen väreille ja toinen on IR, takaavat luotettavan toimivuuden pohjoismaisissa olosuhteissa.

RCO M5 kulunvalvontajärjestelmällä saadaan kiinteistön muutkin kulkutiet ja ovet hallinnoitua etänä, olipa sitten kyseessä kuoren suojaus tai sisätilojen ovet. Myös kaapeloimattomat ovet saadaan saman järjestelmän piiriin. Tarvittaessa voidaan käyttää myös RCO Mega rikoshälytinjärjestelmää ja näin saadaan kiinteistön turvallisuusjärjestelmän hallinnoista todella joustavaa!

Autamme sinua suunnittelutyössä ja asennustöissä parhaan mahdollisen toimivuuden takaamiseksi.

Otathan yhteyttä niin kerromme lisää!