Lisätietoa RCO:sta

RCO perustettiin vuonna 1976 Ruotsissa. Nykyään RCO Security on yksi johtava turvallisuusteknologiaa valmistava ja myyvä organisaatio pohjoismaissa. RCO toimii Ruotsissa, Norjassa sekä Suomessa. Pääkonttori sijaitsee Ruotsin Järfälassa. Yhtiö työllistää noin 90 henkilöä pohjoismaissa ja jatkaa voimakasta kasvuaan. RCO Securityn omistaja on ruotsalaisen perheyhtiön Axell Johnson AB:n omistama Novax Group.

Kehitämme, valmistamme ja myymme laadukkaita, toimintavarmoja ja kokonaisvaltaisia sähköisiin turvaratkaisuihin liittyviä tuotteita ja palveluita. Luomme turvallisen, varman ja sujuvan päivittäisen elämän, tarvitsetpa yhden oven koodilukon tai edistyksellisen integroidun turvallisuusjärjestelmän. Vankka pohjoismainen laatu, nopea saatavuus sekä jatkuvat innovaatiot toimivat kasvun takeena.

RCO Securityn tuotteet ja ratkaisut kehitetään omalla tuotekehitysosastolla, fyysisistä tuotteista ohjelmistojen ja elektroniikan kehittämiseen - tiiviissä yhteistyössä jälleenmyyjien ja loppuasiakkaiden kanssa, jotka usein antavat uusia kehitysehdotuksia kommentteineen. Lisäksi pidämme erittäin tärkeänä laatia helposti ymmärrettävät käyttöohjeet ja muut asennusdokumentaatiot.

Tuotantolaitoksen kanssa samoissa tiloissa suoritamme tuotetestauksia. Oman kehitys- ja tuotantoympäristön ansiosta pystymme ylläpitämään korkean laadun sekä tarjota nopean toimitusketjun. RCO on saanut ympäristödiplomin Järfälla-kunnan Agenda 21 -mukaan (lue lisää RCO: n ympäristötyöstä kotisivuiltamme). 

Myönnämme valmistamillemme tuotteille aina 5 vuoden takuun.

 

Lue lisää, miten käsittelemme henkilötietojasi (ruotsiksi)

Lähetä meille sähköpostia yhteydenottolomakkeella

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä niin pian kuin mahdollista.

Jos ja kun täytät yhteydenottolomakkeen, tulemme rekisteröimään ja käyttämään henkilötietojasi.

Lisätietoa miten me käytämme henkilötietojasi, katso meidän integritetspolicy.