Kulunvalvonta

Kulunvalvontajärjestelmällä kauppa välttää avainten moninkertaisen ja hankalan hallinnan. Sen sijaan käytetään kortteja tai tunnisteita, ja jos työntekijä hävittää tunnisteen, ne voidaan helposti estää ja korvata ilman, että heidän tarvitse vaihtaa lukkoa usein korkein kustannuksin. Lisäksi järjestelmä voidaan ohjelmoida siten, että jotkut tunnisteet tai kortit toimivat vain tietyissä ovissa tietyn ajanjakson ajan. Tämä minimoi muun muassa varkauksien ja luvattoman pääsyn kauppaan.

Jos ovia on paljon tai hankalassa paikassa, voidaan käyttää myös offline-lukijoita. Niissä on suuri etu, että ne eivät vaadi mitään johdotuksia - toisin sanoen asennuksesta tulee erittäin sujuvaa. Lukijat käyttävät akkuvirtaa ja laitteet varoittavat hyvissä ajoin ennen paristojen kulutusta. Offline-järjestelmässä kortit tai tunnisteet siirtävät oikeudet offline-lukijoille.

RCO-kulunvalvontaratkaisut ovat aina skaalautuvia ja toisin sanoen sopivat kaikkiin tarpeisiin - lisäksi kaikkea ohjataan yhdestä ja samasta ohjelmistosta koosta riippumatta.

Lähetä meille sähköpostia yhteydenottolomakkeella

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä niin pian kuin mahdollista.

Jos ja kun täytät yhteydenottolomakkeen, tulemme rekisteröimään ja käyttämään henkilötietojasi.

Lisätietoa miten me käytämme henkilötietojasi, katso meidän integritetspolicy.