Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka voin varmistaa, että luvattomat henkilöt eivät käytä hissiä?

Lukijalla hissikorissa on helposti hallittavissa, mihin kerrokseen annetaan pääsy. Henkilökunnalle ja vierailijoille voi olla omat kulkuryhmät.

Jos on tarpeen rajoittaa pääsyä rakennuksen eri kerroksiin - joko vierailijoille tai henkilökunnalle - tämä voidaan tehdä hissikoriin sijoitetulla korttilukijalla. Käyttäjän valtuudesta riippuen järjestelmä aktivoi hissin vakionäppäimistön niille kerroksille, joihin sinulla on oikeus mennä. Hissikorissa olevaa lukijaa voidaan myös täydentää hissin oven vieressä olevilla lisälukijoilla, jotka voivat sitten tarkistaa myös mahdollisuuden kutsua hissiin.


Kuinka voit yksinkertaistaa autotallien ja porttien käyttöä?

Tunnistamalla rekisterinumero voi helposti, nopeasti ja automaattisesti avata ajoneuvojen autotallin ovet ja portit. Kulunvalvontajärjestelmä yhdistää TagMaster-kameran CS-50, joka lukee rekisterikilpiä ja vertaa sitä kulunvalvonnan tietokantaan syötettyihin rekisterinumeroihin. Kuljettajan ei tarvitse näyttää avaintunnistetta tai korttia lukijalle, vaan hän voi istua paikallaan ja odottaa portin tai nosto-oven aukeamista.

Voinko saada graafisen esityksen järjestelmästä?

R-CARD M5 sisältää yksinkertaisen graafisen käyttöliittymän. Täällä eri kohteiden, kuten ovien, hälytysosien, hälytysalueiden ja kameroiden, kuvakkeet voidaan sijoittaa yhdelle tai useammalle taustakuvalle. Oviympäristö esitetään dynaamisesti lukittuna, lukitsemattomana, avoimena tai teljettynä auki, ja voit myös ohjelmoida erilaisia säätimiä, joiden avulla voit avata oven keskitetysti tai vaikuttaa muuten oven toimintaan graafisen kuvan kautta. Jos järjestelmään sisältyy integroitu hälytys (R-CARD M5 MEGA), on myös mahdollista kytkeä hälytysalueet päälle ja pois päältä ja saada hälytysilmoitus kuittausmahdollisuuksilla.

Niille, jotka tarvitsevat kehittyneempää hallintaa, järjestelmästä meillä siihen R-CONTROL. R-CONTROL -sovelluksella voit hallita ja seurata useita erilaisia hälytysjärjestelmiä samassa ohjelmistossa riippumatta siitä, missä ne sijaitsevat. R-CONTROL -sovelluksella käyttäjälle annetaan loistavat mahdollisuudet hallita ja katsella valittujen kohteiden, kuten ovien, hälytyspisteiden ja hälytysalueiden, tilaa. Kaikki esitetään graafisessa näkymässä, joka on sekä helppo käsitellä että intuitiivinen samalla kun tarjolla on monia edistyneitä ominaisuuksia. Käyttäjä voi mukauttaa ohjelmistoa useilla tavoilla, mukaan lukien lisäämällä omia kuvia, piirroksia ja kuvakkeita sekä luomalla tapahtumaskenaarioita, toimintatekstejä, kuittaustekstejä ja paljon muuta.


Voidaanko ovipuhelin integroida kulunvalvontaan?

Ovipuhelimella takaovi tai portti ovi voidaan pitää lukittuna ja jättää vartioimatta. Jos vierailija tai tavarantoimittaja haluaa tulla sisään, he voivat helposti soittaa sisään ovipuhelimen kautta ja voidaan halutessaan päästää sisään ilman, että kenenkään on fyysistesti tarve mennä ovelle. Ovipuhelinta hallinnoidaan samassa järjestelmässä kuin muuta kulunvalvontaratkaisua, ja se on saatavana näytöllä tai ilman. Näyttömallissa kävijä voi helposti selata nuolinäppäimillä ja valita, mihin henkilöön tai osastoon soittaa (numerot tavoitetaan tavallisen puhelinverkon kautta). Henkilökunta voi myös käyttää samaa lukijaa omaan kulkemiseen.

Kuinka voin tulostaa kulkukortin, jossa on kuva henkilöstä?

Henkilö- ja kulkukortin valmistusohjelmisto on integroitu R-CARD M5 -sovellukseen.

CardPron lisensoidun ohjelmiston avulla henkilö- ja kulkukortin voidaan suunnitella vapaasti valokuvilla, taustakuvilla, logoilla, henkilö- ja korttitiedoilla suoraan M5-ohjelman sisällä. Esisuunniteltujen korttien tulostaminen on helppoa suoraan kytketylle korttitulostimelle.