Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voinko saada graafisen esityksen järjestelmästä?

R-CARD M5 sisältää yksinkertaisen graafisen käyttöliittymän. Täällä eri kohteiden, kuten ovien, hälytysosien, hälytysalueiden ja kameroiden, kuvakkeet voidaan sijoittaa yhdelle tai useammalle taustakuvalle. Oviympäristö esitetään dynaamisesti lukittuna, lukitsemattomana, avoimena tai teljettynä auki, ja voit myös ohjelmoida erilaisia säätimiä, joiden avulla voit avata oven keskitetysti tai vaikuttaa muuten oven toimintaan graafisen kuvan kautta. Jos järjestelmään sisältyy integroitu hälytys (R-CARD M5 MEGA), on myös mahdollista kytkeä hälytysalueet päälle ja pois päältä ja saada hälytysilmoitus kuittausmahdollisuuksilla.

Niille, jotka tarvitsevat kehittyneempää hallintaa, järjestelmästä meillä siihen R-CONTROL. R-CONTROL -sovelluksella voit hallita ja seurata useita erilaisia hälytysjärjestelmiä samassa ohjelmistossa riippumatta siitä, missä ne sijaitsevat. R-CONTROL -sovelluksella käyttäjälle annetaan loistavat mahdollisuudet hallita ja katsella valittujen kohteiden, kuten ovien, hälytyspisteiden ja hälytysalueiden, tilaa. Kaikki esitetään graafisessa näkymässä, joka on sekä helppo käsitellä että intuitiivinen samalla kun tarjolla on monia edistyneitä ominaisuuksia. Käyttäjä voi mukauttaa ohjelmistoa useilla tavoilla, mukaan lukien lisäämällä omia kuvia, piirroksia ja kuvakkeita sekä luomalla tapahtumaskenaarioita, toimintatekstejä, kuittaustekstejä ja paljon muuta.

 

Voinko integroida kameran valvonnan kulunvalvontaratkaisuun?

Kyllä, jos integroit kamerajärjestelmän kulunvalvontaratkaisuun, myös kaikki ylläpito hallitaan samassa käyttöliittymässä. M5-järjestelmän kautta voit myös nähdä kuvia kaikista kameroista reaaliajassa. Lisäksi kulkutapahtuma voi laukaista kamerat tallentamaan nykyisen sekvenssin, esimerkiksi, että tietty ovi on auki liian kauan. Pääsyjärjestelmän tapahtumalokissa voit sitten luoda helposti kuvamateriaalia tälle tietylle ajalle. Käyttäjä voi itse määrittää, kuinka kauan ennen ja jälkeen tapahtuman materiaali tulisi säästää.

Koulujen ilkivalta, uhat ja väkivalta sosiaalitoimistoissa tai kiinteistöjen murrot ovat vain muutamia syitä, miksi monet kunnat käyttävät nykyään kameravalvontaa. Integrointi kulunvalvontaratkaisuun tekee käytöstä erittäin sujuvan ja helpon.

Kuinka voit yksinkertaistaa autotallien ja porttien käyttöä?

Tunnistamalla rekisterinumero voi helposti, nopeasti ja automaattisesti avata ajoneuvojen autotallin ovet ja portit. Kulunvalvontajärjestelmä yhdistää TagMaster-kameran CS-50, joka lukee rekisterikilpiä ja vertaa sitä kulunvalvonnan tietokantaan syötettyihin rekisterinumeroihin. Kuljettajan ei tarvitse näyttää avaintunnistetta tai korttia lukijalle, vaan hän voi istua paikallaan ja odottaa portin tai nosto-oven aukeamista.

Voidaanko järjestelmää käyttää energian säästämiseen?

Jos integroit kulunvalvonnan ja hälytyksen hallintalaitteisiin ja sääntöihin, voit saada energiasäästöjä. R-CARD 5000 -järjestelmän signaalit voidaan lähettää suoraan järjestelmiin, jotka käsittelevät rakennuksen lämmitystä, tuuletusta ja valaistusta. OPC-protokollan avulla on myös mahdollista integroida useisiin ns. SCADA-järjestelmiin, kuten Siemens MM8000, Larmia Controlin Atlantis, Alvis, Kentima Wide Quick ja muut. Esimerkiksi, kun hälytys kytketään päälle illalla, lämpöä voidaan vähentää, ilmanvaihto kytketään pois päältä ja valaistus minimoidaan kaikille sekä energian että kustannusten säästämiseksi.

Voidaanko ovipuhelin integroida kulunvalvontaan?

Ovipuhelimella takaovi tai portti ovi voidaan pitää lukittuna ja jättää vartioimatta. Jos vierailija tai tavarantoimittaja haluaa tulla sisään, he voivat helposti soittaa sisään ovipuhelimen kautta ja voidaan halutessaan päästää sisään ilman, että kenenkään on fyysistesti tarve mennä ovelle. Ovipuhelinta hallinnoidaan samassa järjestelmässä kuin muuta kulunvalvontaratkaisua, ja se on saatavana näytöllä tai ilman. Näyttömallissa kävijä voi helposti selata nuolinäppäimillä ja valita, mihin henkilöön tai osastoon soittaa (numerot tavoitetaan tavallisen puhelinverkon kautta). Henkilökunta voi myös käyttää samaa lukijaa omaan kulkemiseen.