Usein kysyttyjä kysymyksiä

 

Voinko saada graafisen esityksen järjestelmästä?

R-CARD M5 sisältää yksinkertaisen graafisen käyttöliittymän. Täällä eri kohteiden, kuten ovien, hälytysosien, hälytysalueiden ja kameroiden, kuvakkeet voidaan sijoittaa yhdelle tai useammalle taustakuvalle. Oviympäristö esitetään dynaamisesti lukittuna, lukitsemattomana, avoimena tai teljettynä auki, ja voit myös ohjelmoida erilaisia säätimiä, joiden avulla voit avata oven keskitetysti tai vaikuttaa muuten oven toimintaan graafisen kuvan kautta. Jos järjestelmään sisältyy integroitu hälytys (R-CARD M5 MEGA), on myös mahdollista kytkeä hälytysalueet päälle ja pois päältä ja saada hälytysilmoitus kuittausmahdollisuuksilla.


Niille, jotka tarvitsevat kehittyneempää hallintaa, järjestelmästä meillä siihen R-CONTROL. R-CONTROL -sovelluksella voit hallita ja seurata useita erilaisia hälytysjärjestelmiä samassa ohjelmistossa riippumatta siitä, missä ne sijaitsevat. R-CONTROL -sovelluksella käyttäjälle annetaan loistavat mahdollisuudet hallita ja katsella valittujen kohteiden, kuten ovien, hälytyspisteiden ja hälytysalueiden, tilaa. Kaikki esitetään graafisessa näkymässä, joka on sekä helppo käsitellä että intuitiivinen samalla kun tarjolla on monia edistyneitä ominaisuuksia. Käyttäjä voi mukauttaa ohjelmistoa useilla tavoilla, mukaan lukien lisäämällä omia kuvia, piirroksia ja kuvakkeita sekä luomalla tapahtumaskenaarioita, toimintatekstejä, kuittaustekstejä ja paljon muuta.

 

 

Voinko integroida kameran valvonnan kulunvalvontaratkaisuun?

Kyllä, jos integroit kamerajärjestelmän kulunvalvontaratkaisuun, myös kaikki ylläpito hallitaan samassa käyttöliittymässä. M5-järjestelmän kautta voit myös nähdä kuvia kaikista kameroista reaaliajassa. Lisäksi kulkutapahtuma voi laukaista kamerat tallentamaan nykyisen sekvenssin, esimerkiksi, että tietty ovi on auki liian kauan. Pääsyjärjestelmän tapahtumalokissa voit sitten luoda helposti kuvamateriaalia tälle tietylle ajalle. Käyttäjä voi itse määrittää, kuinka kauan ennen ja jälkeen tapahtuman materiaali tulisi säästää.

 

Kuinka varmistamme, että vain henkilökunta käyttää kuljetushissejä?

Asettamalla koodilukija hissin ovelle jokaisessa kerroksessa kutsuaksesi hissiin, on helposti hallittavissa, että sitä käyttävät vain pätevä henkilöstö.


Jos on tarpeen rajoittaa mahdollisuutta käyttää hissiä rakennuksessa, tämä voidaan tehdä hissin ovelle sijoitetulla lukijalla. Samaa näppäimistölaitetta tai korttia, jota käytetään rakennuksen kulunvalvontaan, käytetään myös hissien kulunvalvontaan. Käyttäjä tunnistaa itsensä näyttämällä avaintunnisteensa tai korttinsa, mahdollisesti yhdessä koodin kanssa, lukijalle.

Hissin oven vieressä olevaa lukijaa voidaan myös täydentää hissikorissa olevalla lisälukijalla, joka voi sitten myös valvoa oikeutta siirtyä eri kerroksiin.